‚Äč

Astro Malay Packages

Mustika Pek RM56.08 - Gabungan Terhebat 2 Pek!

Mustika Pek memberikan hiburan yang lebih bermakna untuk anda dan sekeluarga pada harga yang istimewa.
Saluran eksklusif Mustika Pek
Anda boleh menikmati saluran bebas tekanan 24 jam yang menggabungkan komedi, sitkom, drama tempatan, filem-filem blockbuster tempatan dan siri mini asli untuk tontonan anda.
  • astro citra
  • astro warna
  • astro bella
Pengisian Rohani
Kepelbagaian program agama seperti Madrasah AlHijrah, Pentas Dakwah serta Tanya Dan Ngaji untuk anda yang mahukan pembangunan dalam ilmu kerohanian.
Mencuit Hati
Gelak ketawa hingga tak kering gusi dalam rancangan-rancangan komedi seperti Projek Komedi Warna dan Ini Malam Kita Punya.
Drama-Drama Tempatan
Tonton drama-drama terkini seperti Bila Hati Telah Hitam, kisah romantis yang diadaptasikan daripada novel dalam drama Isteri Separuh Masa serta drama Islami penuh keinsafan dalam Cinta Ibadah.
Eksklusif Dari Korea
Tiga drama menarik eksklusif dari Korea. Tonton drama Bread, Love anda Dreams, My Husband Got A Family dan Unkind Ladies dengan sarikata Bahasa Melayu.
Tonton Untuk Belajar
Program pendidikan berkualiti seperti Geng UPSR dan Kerjaya Impian untuk kecemerlangan anak-anak anda.
Sukan
Penuhi kehendak sukan anda dengan pelbagai pilihan rancangan sukan seperti lasak seperti WWE atau Superbike, lumba kereta yang berprestij - F1. Tonton bola sepak tempatan seperti Liga Perdana Malaysia atau Piala FA dan apa jua sukan pilihan anda.
41 Saluran Yang Terdapat dalam Pek Famili Astro
astro Family Pack

Langgani sekarang!
Isi borang di bawah dan wakil kami akan menghubungi anda.

Saya mengakui bahawa maklumat yang diberikan dalam borang elektronik ini adalah benar dan tepat dan saya juga telah membaca, memahami serta menyetujui segala terma dalam "Polisi Privasi", "Notis Privasi" dan "Terma dan Syarat Pelanggan" dan mengizinkan Maklumat Peribadi diproses seperti yang dinyatakan dalam Notis Privasi.
* Tawaran ekslusif ini sah untuk pelangga baru Astro sahaja.
** Tertakluk kepada terma dan syarat